Profil

A rejoint le : 21 sept. 2022

À propos

Az első félidőben egyértelműen az ukránok uralták a találkozót a glasgow-i Hampden Parkban: a skótoknak kaput eltaláló lövése sem volt, Ukrajna kilenc kísérletéből négyet kellett hárítania Craig Gordon kapusnak. Vagyis, kellett volna: a 33. percben, Andrij Jarmolenko gyönyörű emelésénél tehetetlen volt, amivel a vendégek 1–0-s előnyben kerültek (VIDEÓ ITT! ). A második játékrész legelején tovább nőtt a különbség: szép támadás végén Roman Jaremcsuk fejjel volt eredményes (0–2) – VIDEÓ ITT! A folytatásban éledezni látszottak a skótok, s noha labdabirtoklásban jócskán alulmaradtak, több ígéretes helyzetük is volt.

Vb 2022: Ukrajna legyőzte Skóciát a márciusról elhalasztott pótseleAz ukrán válogatott 3–1-re győzött Skóciában, az idén esedékes labdarúgó-világbajnokság márciusról elhalasztott pótselejtezőjén, így vasárnap este ő léphet pályára Wales ellen a tornán való indulás jogáért. Ukrajna megküzdhet Walesszel az utolsó európai világbajnoki helyért (Fotó: AFP)Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin március elején bejelentette, hogy az orosz–ukrán háború miatt júniusra halasztották Ukrajna és Skócia világbajnoki pótselejtezős mérkőzését. A hónap végén kiderült, hogy a másik ágon Gareth Bale duplájával Wales 2–1-es diadalt aratott Ausztria felett, így az is biztossá vált, hogy Skócia vagy Ukrajna Robert Page megbízott szövetségi kapitány együttesével mérkőzik meg a Katarba szóló repülőjegyért.

18. 28: Olaszország Svájcot kapta a C-csoportban, Franciaország Ukrajnával biztosan összecsap a D-csoportban. 18. 30: Belgium és Wales alkotja eddig az E-csoportot, Ausztria Dániával került össze az F-ben. 18. 31: A G-csoportot Hollandia és Törökország alkotja jelenleg, a H-ban Horvátország megkapta Szlovákiát. 18. 32: A második kalapban szereplő csapatokat is kisorsolták: Anglia-Lengyelország és Németország-Románia meccset is biztosan rendeznek a kvalifikáció során. 18. 32: Jön a harmadik kalap, vagyis a magyarok is hamarosan ellenfeleket kapnak. 18. 34: Magyarország az I-csoportba került. Ezzel eldőlt, hogy Angliával és Lengyelországgal biztosan összecsapunk.

Szakértői beszélgetés az orosz-ukrán háborúról | By Scruton ukrán háborúról - Online Élő Közvetítés. Újabb szakértői beszélgetést tartunk a kialakult háborús helyzetről. Kérdések és válaszok,

Foci: Skócia élő eredmények, végeredmények, következő meccs Livescore az Eredmenyek.com Skócia aloldalán, élő eredmények, végeredmények, Skócia. Ukrajna. 1. 3. 01.06. V. VILÁGBarátságos

Vb-selejtező-sorsolás - élő közvetítés - NB1. hu18. 00: Elkezdődött a zürichi ceremónia. A sorsolás előtt a csapatokat hat kalapba sorolták. A magyar válogatott a harmadikba került. 18. 03: Az eddigi vb-k legemlékezetesebb pillanatait elevenítették fel egy remek videóval. 18. 04: A következő vb-t Katarban rendezik meg 2022-ben. Európából tizenhárom gárda juthat ki. A tíz csoportelső mellett három gárda kvalifikálhatja magát a 12 csapatos pótselejtezőből.

percben állt be. Vasárnap este 18 órától tehát Ukrajna mérkőzik meg Walesszel az utolsó európai világbajnoki helyért – a mérkőzést élőben tudósítjuk! EURÓPAI VILÁGBAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ A-ÁGELŐDÖNTŐSkócia–Ukrajna 1–3 (C. McGregor 79., ill. Jarmolenko 33., Jaremcsuk 49., Dovbik 90+5. )Wales–Ausztria 2–1 (Bale 25., 51., ill. B. Davies 65.

Szerdai sport: Skócia-Ukrajna világbajnoki pótselejtező Sport365 | Sport hírek – Csapatok – Játékosok – Videók – Fotók – Blog – Fórum – Tabella – Élő –

A 79. percben pedig szépítettek, Callum McGregor lövésébe a kinn álló Heorhij Buscsan kapus beleért, a labda azonban nem állt meg, s a kapu felé pattant – Jarmolenko majdnem hatalmasat mentett, úgy tűnt, még idejében belerúgott a labdába, az azonban a mozdulat előtt már áthaladt a gólvonalon (1–2); VIDEÓ ITT! Skócia a hajrában mindent megtett az egyenlítés érdekében, teljesen letámadta Ukrajnát, ennek viszont az lett az eredménye, hogy a rivális a 90+5. percben ellentámadásból még egy gólt szerzett: Artem Dovbik ziccerben vihette a labdát, és nem hibázott, beállítva az 1–3-as végeredményt – VIDEÓ ITT! A találkozón egyébként a Ferencváros támadója, Olekszandr Zubkov is bizonyíthatott, ő csereként a 79.

2018-ban Franciaország ülhetett fel a trónra. 18. 17: A sorsolás előtt a legfontosabb információkat tudatják. Kiderült, hogy tíz csoportban harcolhatnak a csapatok a világbajnokságért. 18. 21: Márciusban fog kezdődni a kvalifikáció. 18. 23: Az első kalapban lévő csapatokkal kezdődött a sorsolás, Portugália az A-csoportba került. 18. 25: Sok izgalom még nincs, a spanyolok például a B-csoportba, a franciák pedig a D jelű ötösbe jutottak. 18. 27: Szerbia Portugáliával biztosan összecsap a selejtezőben, a spanyolokra pedig Svédország is vár.

Portál:Labdarúgás - Wikipédia A labdarúgás vagy futball egy labdajáték, amit két 11 tagú csapat játszik egymás ellen. A játék célja, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a labdát

18. 36: Három kalap után így festenek a csoportok: A-csoport: Portugália, Szerbia és Írország, B-csoport: Spanyolország, Svédország és Görögország, C-csoport: Olaszország, Svájc és Észak-Írország, D-csoport: Franciaország, Ukrajna, Finnország, E-csoport: Belgium, Wales, Csehország, F-csoport: Dánia, Ausztria, Skócia, H-csoport: Horvátország, Szlovákia, Oroszország, I-csoport: Anglia, Lengyelország, Magyarország, J-csoport: Németország, Románia, Izland. 18. 37: A negyedik kalapban szereplő gárdákat sorsolják ki. 18.

Sportfogadás Oddsok | Legjobb ÉLŐ Online Fogadás | UNIBET Az Unibet sportfogadást, online kaszinót, pókert és sok izgalmas Labdarúgás / UEFA Nemzetek Ligája. Holnap 18:45. Skócia.

(((ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV))) Skócia Ukrajna online közvetítés 21 szeptember 2022

Plus d'actions